Direct uitzendkrachten inhuren!


Wij kunnen uw onderneming heel snel voorzien van gemotiveerde uitzendkrachten ongeacht uw branche.
Ook voor de bouw,zorg,productie en transport kunnen wij snel uitzendkrachten leveren.

Op zoek naar goed personeel voor uw bedrijf?

Bent u nou op zoek naar werknemers in de bouw, zorg, verkoop of productie? Wij nemen geheel vrijblijvend de tijd om de juiste kandidaten voor u te vinden. Ook als het gaat om gespecialiseerde werknemers kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen letterlijk in ieder branche geschikte kandidaten voor u vinden.

Wij houden het graag simpel. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of ons contactformulier invullen.

Door onze lage overheadkosten kunnen wij gemotiveerde en gekwalificeerde krachten goedkoper dan het gemiddelde tarief bij u plaatsen. Voor u als ondernemer is het perfect als u goed personeel goedkoop kan inhuren of inlenen.

Omdat wij onze overheadkosten zeer laag weten te houden en het hele werving en selectieproces online afhandelen, inclusief alle af te sluiten overeenkomsten met werkgevers en werknemers ( digitaal ondertekenen). Kunnen wij ondernemers zeer scherpe tarieven aanbieden voor zowel het inhuren als werving en selectie van werknemers. Wat werving en selectie betreft kunnen wij vanaf €595 de juiste kandidaat leveren.

goed personeel bij een uitzendbureau

Dit is wat wij doen om de juiste uitzendkrachten voor een laag uurtarief bij u onder te brengen!


Ontzorgen

Wij ontzorgen ondernemers compleet op het gebied van werknemers risico's en tijdsinvestering wat betreft het werven van nieuw personeel.


Een vast contactpersoon

Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon en geen wisselende arbeidskrachten. Uw contactpersoon is te bereiken via whatsapp, telefoon en e-mail. Buiten kantooruren is het ook mogelijk om contact op te nemen.


Flexibiliteit

Bij ons kunt u rekenen op flexibel in te zetten personeel die kunnen doorgroeien binnen uw bedrijf en mee meegroeien als het een startende onderneming betreft.


Laat ons vandaag nog voor u aan de slag gaan!

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in.

  • Wat voor werknemer(s) zoekt u?

  • Uw gegevens

Wij voldoen aan alle wettelijke eisen voor het uitlenen en uitzenden van werknemers. Onze backoffice wordt verzorgd door onepayroll.

Filter opslaan
×